Rosévinkveld med vintvillingane Reidar & Robert
Vinsmaking med rosé og lokale smakar med vintvillingane Reidar og Robert (kjent frå Park Hotel Vossevangen)
Me gjentek suksessen! Forrige vinkveld med Reidar og Robert vart utsolgt, så me anbefaler å vera ute i god tid.
Bli med på ein eksklusiv rosévinsmaking på Hangurstoppen Restaurant i godt lag med vinentusiastane Robert og Reidar. Nyt eit herleg utval av rosévinar, nøye satt saman med “Fjellplanken” – med lokale smakar som løftar fram det beste frå regionen.
Robert og Reidar er begge utdanna sommelierar og jobbar til dagleg ved Park Hotel Vossevangen. Der har dei ansvar for restauranten og den prisbelønna vinkjellaren – som har fått ei rekkje prisar både nasjonalt og internasjonalt. Vinkjellaren ved Park har fokus på "rein" og balansert vin som viser drua sine eigenskapar i samspel med historie, tradisjon og geografi. For å kunne nyte vin, må ein forstå strukturen i vinen. Reidar og Robert vil dele smaketeknikkar og lære deg korleis du kan forstå vin på ein ny måte.
Kvelden inneheld:
- 2,5 timar saman med vintvillingane Reidar og Robert Johansen, der ein smaker på 5 ulike glas vin (1 musserande, 4 rosévinar)
- Tur/retur gondol
- 1 fjellplanke per gjest
Pris for denne innhaldsrike vinopplevinga er kr 1150,-. Kun 50 plasser, så her er det fyste mann til mølla.