Hangurstoppen Restaurant: Panoramautsikt og gode måltid
Hangurstoppen Restaurant er Voss sin største restaurant/kafè og afterski. Restauranten er på Hangurstoppen rett ved øvre stasjon til gondolen. La deg freista av vår varierte dagmeny, der kvar rett er nøye samansett for å tilfredsstille alle smakar.
I tillegg har me ein knallgod pizzameny, der kvar pizza er laga med dei beste råvarene og steikt i steinovn for å sikre ein autentisk smak. Velkomen til ei gastronomisk oppleving hjå oss!
BRUNCH (fram til kl. 11:00)
Rustikk bruschetta – 185 kr
Varmt steinomnsbakt brød med skinke og ost eller reker, toppa med cherrytomatar og frisk basilikum.
Allergener: 2, 3, 11
Patatas bravas med speilegg og feta – 195 kr
Sprøsteikte poteter med to speilegg, krydra tomatsaus, kremet gresk feta og sylta lauk.
Allergener: 1, 2,
FORRETTAR OG LETTE RETTAR
Varm chèvre- og valnøttsalat – 195 kr / 295 kr
Vel storleik: enkel porsjon eller til å dela.
Kremet chèvre på frisk salat med rista valnøtter, honning-sylta pærer, sylta raudlauk og agurk.
Allergener: 2, 10
Salat med scampi og frisk dressing – 185 kr / 285 kr
Vel storleik: enkel porsjon eller til å dela.
Marinert scampi saman med frisk salat, agurk, tomat, sylta raudlauk og krutongar.
Allergener: 1, 5, 11
Klassisk tomat- og basilikumbruschetta – 165 kr
Steinbakt brød med kvitlauk, toppa med cherrytomatar og frisk basilikum.
Allergener: 11
Dagens suppe – 185 kr
Spør servitøren om dagens heimelaga suppe. Serverast med focaccia og smør.
Allergener: 2, 11
Klassisk cæsarsalat – 195 kr / 295 kr
Vel storleik: enkel porsjon eller til å dela.
Klassisk cæsar med grilla kylling, cherrytomatar, bacon og krutongar i vår heimalaga dressing.
Allergener: 1, 2, 5, 11
Ost- og spekematfat frå Middelhavet – 345 kr
Utval av fine ostar og salami, servert med greske oliven og ei blanding av tørka frukt.
Allergener: 2, 11
PASTA
Kremet grønnsakstagliatelle – 235 kr
Tagliatelle med sesongens grønsaker i kremete kvitlaukssaus.
Allergener: 1, 2, 11
Tagliatelle med rik bolognese – 265 kr
Tagliatelle med langtidskokt oksekjøttragù og revet GranaPadano. Fyldig, mjuk og smakfull.
Allergener: 1, 2, 11
HOVUDRETTAR
Fyldig gulasjgryte – 235 kr
Langtidskokt gryte på ungarsk vis med paprika og lauk. Serverast med kokte poteter.
Allergener: 14
Tradisjonell fish & chips – 265 kr
Sprøsteikt torsk med pommes frites, remulade og salat på ferskt brød.
Allergener: 5, 11
Lammeytrefilet med Pernod-saus – 425 kr
Mør lammefilet med potetmos og omnsbakte grønsaker, toppa med eit dryss havsalt.
Allergener: 2, 14
Ovnsbakt laks med hummersaus – 365 kr
Ovnsbakt laksekotelett servert med perfekt stekte grønnsaker, ris og hummersaus.
Allergener: 3, 5
Allergener:
1: Egg | 2: Mjølk | 3: Skalldyr | 4: Blautdyr | 5: Fisk | 6: Jordnøtter | 7: Soja | 8: Sesam | 9: Svoveldioksid | 10: Nøtter | 11: Kveite | 12: Rug | 13: Bygg | 14: Lupin
FOR VÅRE MINSTE EVENTYRARAR
Sprø kyllingbitar – 149 kr
Gylne, sprø kyllingbitar med perfekt krydra pommes frites – ein favoritt blant dei yngste.
Allergener: 1, 11
Barnas pasta bolognese – 149 kr
Ein liten porsjon pasta med mild og rik bolognese – akkurat passe for små gjestar.
Allergener: 1, 2, 11
BARMENY
Etter klokka 15:30 på fredag og laurdag serverer me kun denne menyen.
Veganburger – 245 kr
Plantebasert burger med heimelaga dressing, salat, tomat, sylta agurk og rista lauk. Serverast med pommes frites.
Allergener: 11
Husets storfeburger – 245 kr / 315 kr
Vel storleik: liten (100 g) eller stor (200 g).
Burger av storfe med heimelaga dressing, salat, tomat, sylta agurk, rista lauk og cheddarost. Serverast med pommes frites.
Allergener: 1, 2, 11
Grønsakspizza – 255 kr
Ein fargerik miks av sesongens grønsaker på kvit botn med mozzarella, toppa med frisk basilikum.
Allergener: 2, 11
Tradisjonell margherita – 245 kr
Tomatsaus, kremet mozzarella og frisk basilikum på tynn, sprø botn.
Allergener: 2, 11
Sterk pepperonipizza – 265 kr
Tomatsaus, mozzarella og krydra pepperoni, steikt til gyllen perfeksjon.
Allergener: 2, 11
Quattro formaggi – 295 kr
Rik blanding av mozzarella, gorgonzola, parmesan og fontina på gyllen botn.
Allergener: 2, 11
Prosciutto og ruccola – 295 kr
Tomatsaus, mozzarella, tynne skiver prosciutto, cherrytomatar og frisk ruccola.
Allergener: 2, 11
DESSERT
Baileys-pannacotta – 145 kr
Silkemjuk pannacotta med smak av Baileys, servert med bær. Laktosefri.
Varm heimelaga eplekake – 155 kr
Varm eplekake med kremet vanilje-is.
Allergener: 2, 11
Mangosorbet med bær – 115 kr
Frisk mangosorbet servert med bær. Laktosefri.
Allergener:
1: Egg | 2: Mjølk | 3: Skalldyr | 4: Blautdyr | 5: Fisk | 6: Jordnøtter | 7: Soya | 8: Sesam | 9: Svoveldioksid | 10: Nøtter | 11: Kveite | 12: Rug | 13: Bygg | 14: Lupin
Møte, konferanse og selskap
Hjå Voss Resort kan me legge til rette for ulike typer arrangement med utsikt. Me tilbyr ei unik ramme for å halde møter, kurs, konferansar og selskapsarrangement.
Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om menyen, allergiar eller arrangement? Ta kontakt – me hjelper deg gjerne!
- E-post: post@vossresort.no
- Telefon: +47 4700 4700